Behöver skriva av mig!

2010-08-31 @ 20:00:10
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Livet är inte enkelt, det är inte så lätt som man tror. Man kan inte bara gå runt och tro att allting löser dig hit & dit och hur som helst. Alla kan inte få som man vill! Jag bryr mig inte längre om personer som sårat mig, som har ledit till tårar, sorg och svek, såklart att jag fortfarande kan älska och sakna dom men det gör ont att bara få en bild på oss upp i tankarna. Jag är som jag är, jag kanske inte är den äktaste på jorden? Ni är som ni är, ni är inte heller värdelösa, folk tror fel om er och om mig. Alla runt omkring sprider rykten om skitsnack och annat som inte alls hör hemma där, allt är bara en stor jävla lögn som leder till att bryta vänskaps kedjan! Orkar inte med det längre, har kämpat som ett svin för att jag ska få tillbaka mina så kallade vänner men dom vägrar lyssna och vägrar förstå hur mycket dom har betytt för mig. Jag kan gråta, jag kan ropa på hjälp, jag kan åka in på sjukhus, jag kan få nya vänner men ingenting på denna jord kan läka min sår som ni gett mig. Dom kommer aldrig att försvinna, är inte ledsen längre men såren sitter djupt innuti mig & kommer aldrig att läka! Jag, Linnea Elisabeth Ljung har blivit en ny människa, ska kämpa för dom vännerna jag har nu och dom som älskar mig för den jag är även om jag gör misstag, även om jag kan ljuga ibland, även om jag inte berättar allt för dom, även om jag har världens största hemlighet, även om jag kanske inte är tillräckligt bra! Så ska en vän vara, respektera en för hur den är även alla misstag man gör och hur dålig man är. Man behöver inte vara falsk, ful, äcklig, omogen, inte bry sig eller hatad. Kan inte bara folk inse vad vänskap betyder? Det är inget att leka med..! Från och med nu, här och idag ska jag vara en bra vän och verkligen finnas där nu..

Inga läxor..?

2010-08-31 @ 19:44:18
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Tänkte nyss för mig om inte jag har några läxor, och jag tänkte "YES" men kom på att vi har ju både NO läxa tills på torsdag alla dom där symbolerna sen har jag ju engelska & spanska glosor.

Kanske en smart idé att börja ta hem imorgon och börja plugga, ett ganska bra sätt att starta dagen på.
Fast egentligen vill jag inte alls, äsch lika bra så jag får det gjort. Jippie, HOMEWORK. Love it..! :D

Hinner inte med..

2010-08-31 @ 19:36:47
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Hello people! ;)

Valeria var här en stund idag, hon kom hit och sedan somnade hon bara i min säng, bara helt plötsligt..! La mig ner bredvid henne och vaknade upp igen efter en timme och båda var helt döda. Sedan åt vi lite, gick ut & tog lite frisk luft, allt kändes så himla instängt. Hon gick för ett litet tag sen och nu hinner jag ju pusta ut lite.. Puuh.. Är helt slut, allt har gått så fort. Hinner inte med mig själv!

Nu ska jag hjälpa mamma lite, vill vara en snäll dotter! Höhö, or not..? Men får försöka vara lite söt och snäll idag om man ska få smaka på den goda blåbärs pajen ju.. eller vad vet jag, goda och goda? Har ju inte smakat på den än.. Ska somna tidigt idag också (har huvudvärk igen) så det behövs! :D

Jag just nu..! Ingen bra fotodag inte.

Lite svar hit & dit

2010-08-31 @ 14:23:57
kategori:Life of beauty ♥ [2] Kommentarer
"Alla dina designer ser exakt likadana ut. Och din blogg börjar suga rejält."
SVAR; Ja, mina designer påminner oftast om varandra, för det är den stilen jag kör med och jag inte olika konstiga saker, som om det inte skulle se klokt ut. Jag gör det jag vet ser bäst ut! Yes.. det är din åsikt om vad du tycker om min blogg, du får tycka min blogg börjar suga rejält, det liksom drabbar inte direkt mig..! ;)

"Vad har hänt mellan dig och Ida, är inte ni bästavänner längre?"
SVAR; Har jag sagt någonting om att jag och Ida inte är vänner, eller har bråkat eller inte är bästa vänner längre? I don't think so. Ida kommer alltid att betyda det lilla extra för mig, hon är fortfarande samma person, vi umgås bara inte så mycket nu under skoltiden, men det kommer väl snart. Älskar henne fortfarande ofcourse, och vi är bästavänner, men kan ju ha flera? :) Vi kommer ALLTID vara det!

"Är det ditt linne Frida har på sig i videon?"
SVAR; Ja det är mitt. Köpte det i Sebrien på New Yorker, ni hittar det säkert om ni kikar in på den affären någon gång. Om den inte bara finns där borta i Serbien, tralala!

"Vilka såkallade okända bloggar brukar du läsa?"
SVAR; Sofia Karlbergs, Josephine Brodéns, Astrid Östlunds, Olivia Segersteths och Sofia Granlunds. Det finns ju såklart fler men orkar inte rabbla upp alla, läser så många..! Så jag har ju alltid någonting att göra, dels läsa blogga och blogga själv, när jag sitter vid datorn har jag aldrig tråkig. Mohaha! :D Failad..

"Vart bor du?"
SVAR; Jag bor i en liten ort som heter Skogås som ligger en bit utanför Stockholm. I Love Skogås.

"Varför gör du inte så mycket "Svar på tal" längre..?"
SVAR; Förut var det så många utan bloggar som kommenterade, så jag kunde inte svara på deras frågor så fick göra det i Svar På Tal, så ska börja göra så att jag har bara sånna här stunder när jag svarar på kommenterar när folk inte skrivit in sina bloggar eller inte har några.

31 augusti

2010-08-31 @ 08:16:09
kategori:Life of beauty ♥ [1] Kommentarer
Hej alla! ;)

Vaknade för typ en timme sen, skulle egentligen upp klockan 6 och duscha men orkade inte gå upp ur sängen så gör det ikväll istället. Väckte Frida för kanske en halv timme sen, hon var tröttare än vad jag var och jag lovar er att jag hade stor lust att bara vara hemma idag och sova. Vilket jag inte får..!

Slutar 13.50 idag, ganska tidigt ju. As skönt. Och efter skolan ska jag vara med min lilla Sofia Pettersson, men kommer inte kunna vara så länge för ska städa, duscha, beställa kläder, skor och göra lite såna grejer! Men skriver ikväll när jag har tid. Ha en fortsatt bra dag! :D





Godmorgon förresten.

UPDATE;
Grattis på födelsedagen Josephine Brodén. Puss från Frida & Linnea! ♥

Paronormal Activity

2010-08-30 @ 23:51:16
kategori:Life of beauty ♥ [2] Kommentarer
Godnatt allesammans! ;)

Vi har tjockat i oss kladdkaka, chips och druckit läsk hela kvällen, vi har också druckit våra Powerkings så vi är inte ett dugg trötta haha. Vi har funderat på att sno datorn i köket & kolla på Paronormal Activity! Då kommer vi verkligen inte kunna somna, speciellt inte jag som redan sett den..

Vi har iallafall sovmorgon imorgon till 09.10, och vi ska vakna klockan 06.00 och ta ett långt mysigt morgonbad i mitt pyttelilla badkar. Nice ju. Sedan fixar vi oss och bråkar om badrummet som vi alltid brukar göra när det gäller Frida! Slutar ganska tidigt imorgon också, runt två tiden om jag minns rätt..? Hoppas allt bråk är över, orkar inte se massa ledsna människor som jag måste trösta så jag själv blir ledsen! Haha, är sån människa. Godnatt då, hörs imorgon efter skolan eller imorgon bitti. :D


Hahaha.. Success!

2010-08-30 @ 20:37:01
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Ja.. nu vet hur galna vi kan vara. Haha vi är fett seriösa alltså, I swear! :D


Myskväll

2010-08-30 @ 19:58:13
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Nu är vi tillbaka, fan vad mycket panten blev, 100 kr. Vi handlade massor.
Vi mötte lite folk där och gav dom pengar, haha fattiga.. Visst är vi snälla som skänker pengar?

Inköpen blev; Kladdkaka, chips, hjärtan, powerking & läsk! ;) Ganska gott va på en måndag?
Imorgon kommer vi vara som riktiga fetton..!








ÄLSKAR DIG!

Nästa; centrum

2010-08-30 @ 18:57:52
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Nu drar jag och Frida till centrum & pantar och sen har vi värsta festen! :D

Stört inlägg..

2010-08-30 @ 18:04:13
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Hej allesammans!♥
Är med Frudan nu, eller ja hon kom hit klockan halv 4, sprang ner & öppnade porten och sen
när vi kom in gjorde vi Nacho tallrik och det var supeeeer gott! :D

Har lovat mig själv att försöka uppdatera lite då och då idag även om jag är med en allvarligt
skadad person så får jag väl försöka ändå! Ellerhur? Haha, nu sitter hon och skiter så vi hörs sen.

BÄSTAVÄN! :)

Bästavän

2010-08-30 @ 17:56:29
kategori:Life of beauty ♥ [1] Kommentarer

Jag älskar dig

Älskar dig mest

Haha mobbad.

Brownies! :D

 


Home from school.

2010-08-30 @ 15:16:58
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Hej mina coola läsare! :D

Har eran dag sugit lika mycket som min? Det är bara massor av bråk och skit i skolan, bland olika personer, från olika klasser, av olika orsaker! Gosh, orkar inte med det.. Men en sak är att jag inte är inblandad. That's good! Kom hem för en liten stund sen, väntar på Frida som åkte hem en snabbis för att gå ut med hundarna, när hon kommer snart så ska vi äta Nacho tallrik, my favorite! ;)

Haha man ser typ hela vreten varje dag för dom kommer & ska ta klassfoto i aulan så det är värsta köerna och skit när man ska till matsalen eller ut någonstans, skit jobbigt! Såg Rondik barndomsvän idag, fan vad länge sen. Minns när vi jämt dansade till High School Musical & "Kan det bli vi två" och "Coola brudar" ni vet dom där låtarna som var med i Lilla Eurovision Song Contest typ år 2007? Holy jesus, det var verkligen länge sen. Saknar henne sjukt mycket, men vi hälsar ju fortfarande och så.

Äntligen

2010-08-29 @ 21:10:30
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Hej alla! :)

Nu har jag fått en hemma nyckel, har haft en tidigare men när jag var mindre så var jag så slarvig men nu har vi fixat en ny & imorgon kommer brickan till porten, hur skönt som helst. Nu slipper jag ringa och gå runt på baksidan hela tiden, det är så jobbigt ska jag tala om för er. Tack så jätte mycket för det.. :D

Men nu ska jag vara lite social mot min familj och kolla på film med dom! Någon Irene Huss, det är typ som alla Beck och Wallander filmer, ganska okej. Så vi hörs väl imorgon darlings! Godnatt.

JIPPIE!

2010-08-29 @ 20:59:49
kategori:Life of beauty ♥ [1] Kommentarer
Ville bara meddela om att Frida min bästavän slaggar här imorgon, min mamma är världens bästa. :D Men förhoppningsvis blir det inte så mycket tid till att blogga imorgon men det löser sig nog med det ju..!

I LOVE YOU! ♥ Imorgon = FRIDA AND LINNEA TIME..

Stor diss!

2010-08-29 @ 20:53:50
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Alltså har verkligen tröttnat på allt skit som går på tv nu för tiden. Då menar jag alla svenska skit program. Som "Fångarna på fortet" "Let's dance" "Idol" osv. Så tråkiga, dåliga medlemmar, skit programledare, allt är bara piss. Man har liksom ingen lust att sitta och glo på det där! Enligt mig iallafall. Nu kollar jag bara på dom andra kanalerna på boxen, för det är inga bra program eller serier på SVT1, TV4, Kanal5, och ja alla svenska kanaler. DISS, DISS, DISS!

http://static.expressen.se/polopoly/bilder/2008/01/16/1.1006432TS1278170313204_slot100slotWide75ArticleFull.jpg

http://www.borasbloggarna.se/img/upload/idol_logo_oval_rgb.jpg

Damp dator!

2010-08-29 @ 20:26:22
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Jag har världens sämsta dator! Jag hatar den. Måste starta om den en gång i halvtimmen, kan inte ha internet och photoshop igång samtidigt för datorn tyligen inte har tillräckligt med ram minne! ÅH, gå och dö dator helvete. Den är det värsta jag vet, sladden är också snart av på mitten för min kanin (som jag inte har kvar) tuggade sönder den, och nu kan jag inte röra sladden. Kommer inte få en ny dator på ett tag nu, är jävligt irriterad!

Det här är en min mammas gamla dator som funkade alldeles utmärkt innan jag åkte, men nu är den helt förstörd & helt jävla knäpp och jävlas med mig hela tiden..!

FÖRSVINN, VILL INTE HA DIG KVAR JÄVLA CP DATOR.... (Förlåt för uttrycket!)

Ny design

2010-08-29 @ 20:04:58
kategori:Life of beauty ♥ [3] Kommentarer
Vad tycker ni?

Tycker inte den blev världens finaste direkt.. Ni vet ju hur jag är! ;) Men den blev helt okej faktiskt, förutom bilden men hittade ingen bättre, har ju inte tagit så jättemycket bilder på senaste tiden. Men jag verkligen älskar färgen, lite champanj färgat, det är en superfin färg, en av mina favoriter faktiskt..!


Paj.. Frågetecken?

2010-08-29 @ 18:45:05
kategori:Life of beauty ♥ [1] Kommentarer
Yes, precis som rubriken.. Ska jag och mamma baka paj.. (Frågetecken?) Tydligen. Jag nämnade bara ordet paj och pappa skrek rakt ut att han ville ha rabarber paj, vilket jag inte har smakat. Är det gott? Min favorit är blåbärs paj eller äppelpaj, så himla gott alltså. :D Vill bara ha, ha, ha när jag pratar om det.. GIVE ME NOW! Isåfall måste vi dra oss mot centrum först.. Varför jag? Snacka om lat familj. ;)



No Frida!

2010-08-29 @ 18:33:34
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Tja, tjena och hej! ;)

Nu har min bästa vän åkt hem, hon fick inte sova här för hennes pappa ville umgås med henne den tiden hon är där hos honom! Tyvärr. Men imorgon..då gäller det, för då är hon hos sin mamma & då kommer hon till mig efter skolan och sen kanske blir det schlaggis! Har haft en underbar dag med F, tack för allt. Vi har flummat ihjäl oss och filmat en skit kul video när vi failade totalt, och sen hade vi klädkrig innan hon skulle åka för hon skulle byta om eftersom hon lånade kläder av mig idag! :)

Det har blivit massa bråk mellan några personer och Frida, hon berättade allt idag men lägger mig ändå inte i för är ingen sådan person som vill bry mig om allt och bara vara på ens sida, alla är mina vänner och det är bara bäst att inte lägga sig i det mesta helt enkelt..! Bara onödigt att bli inblandad i skiten..



My bestfriend

2010-08-29 @ 14:28:56
kategori:Life of beauty ♥ [1] Kommentarer
Nu är F här, vi har suttit och snackat lite om privata skäl, vilket inte angår er! ;)
Hon är hos sin pappa som bor i Tyresö så förmodligen så sover hon över här, I hope so..!

FÖR EN STUND SEN;

















Jag älskar dig Frida Schaub även det som hänt ♥

Secret.

2010-08-29 @ 12:37:11
kategori:Life of beauty ♥ [1] Kommentarer
Visste ni om att..

Jag ÄLSKAR juice!Kan välja att dricka apelsin juice på tjejkvällar istället för läsk, eller bara en vanlig fredag. Det är min favorit dryck, så himla gott, skulle inte kunna leva utan apelsiner eller utan juice. Jag bara älskar det, gillar såklart andra slags juice men apelsin juice is my favorite! :D

Dricker det oftast varje dag, antingen till frukost eller vid något annat tillfälle. Men när det finns i kylen så kan det ta slut på bara några timmar..Någon läsare som kanske är likdan som mig..?
http://www.frukostbilen.se/images/shutterstock_13594549%20Apelsin%20juice.JPG

Frida kommer snart..

2010-08-29 @ 12:28:33
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Hon kommer strax och vi ska prata ut saker & ting och försöka lösa vissa grejer..!

Jävla huvudvärk

2010-08-29 @ 12:18:15
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Oh my god. Lider av huvudvärk, har gjort det i flera dagar och snart kommer jag dö.. Har legat i sängen hela morgonen och idag är det ingen dag som ska vara rolig utan får nöja mig med en tråkig dag framför datorn med mycket bloggning och gå och lägga mig tidigt, det är ju skola imorgon.. Jätteroligt, eller vad säger ni, huvudvärk och skola imorgon? TOPPEN! :D

Beck: I stormens öga

2010-08-28 @ 22:22:31
kategori:Life of beauty ♥ [1] Kommentarer

Nu ska jag kolla på Beck: I stormens öga som går på Sf-kanalen med mamma & min morbror Emil.
Den började för inte så länge sen så ska äta lite chips och mysa lite. :)

Ska bara byta om först. Tror inte det blir mer bloggning, vi hörs väl imorgon! XOXO.


Vem är du?

2010-08-28 @ 22:13:36
kategori:Life of beauty ♥ [1] Kommentarer
Du var speciellt, du var mitt liv.
Saker förändras och tiden har sprungit förbi.
Orkar inte kämpa mer, orkar inte lida av att få veta att du
inte kommer tillbaka. Det känns så nu.
Att man jämt ska anpassa sig efter vad andra tycker och
deras liv. Du var min, kan du inte bara resa dig upp
och fatta att vi är bästavänner som vi alltid har varit! Men
du lyssnar ju aldrig, och när man har rätt
och vill förklara så öppnar du aldrig käften!
Minsta lilla sak kan förstöra för oss, det handlade bara om en pytte
grej & du tar det på allvar som tredje världskriget!
Förlåt för att jag inte är perfekt, förlåt för att jag tydligen aldrig finns
där, förlåt för att jag älskar dig mest, förlåt för att jag
kämpar! Lika bra att jag ger upp,
du inser ju ändå inte hur mycket du betyder för mig, vill inte förlora dig!
Du svarar inte när man ringer eller smsar,
du gör saker som du lovar att inte göra, du gör dumma saker för
att vara cool & vara som andra.
Varför är du inte bara dig själv? Och skita i vad andra gör, lyssna på dom
vänner som vill dig väl och vill att du ska må bra.
Du tar fel på person, du mister mig, din bästavän! Vem har du blivit?
Vart tog hon vägen? Min galnaste, finaste, underbaraste, älskade, bästavän.
FRIDA SCHAUB!

Jag älskar dig mest och nu är du den ända i mitt liv som jag verkligen betyder mest.
Jag menar det men du ser det inte, har inte märkt det förrän nu!

Nya saker!

2010-08-28 @ 21:55:57
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer











Ja det var lite av det jag köpte när jag var i Serbien. Tar kort på resten någon annan gång, hade inte
tillgång till allt just nu. Många ville att jag skulle visa mina inköp & detta är lite av dom..! :)

Och ja, jag köpte upp alla mina pengar där borta, det jag hade kvar nu är 60 kronor, alltså 600 dinars.
Inte alls mycket, haha fick över flera tusen där borta av mina bästaste föräldrar. Tack för allt.

Måste handlas..

2010-08-28 @ 21:23:06
kategori:Life of beauty ♥ [2] Kommentarer
Systemkamera (som jag tjatat om länge)
Ny dator, antingen vanlig laptop eller mini pc.
Höst jacka, ett måste!!
NYA SKOR, behövs verkligen, har inget bra att sätta på mig. ;)
Smink.. bl a. ny mascara eftersom mina är snart slut..trist ju.

Lite grejor som ska fixas snart hoppas jag, man kan ju inte få allt här i världen, men dator, skor & jacka är nummer ett. Vill ha skinnjacka, har redan en men den är snart för liten, skor vill jag ha nya, och datorn kommer snart att paja helt så varför inte fixa allt innan det är försent..? Så smart alltså.

Trevlig lördag!

2010-08-28 @ 21:07:04
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Hej alla! :D Har spenderat min lördag med mina vänner Madelene och Sofia. Mötte först Madde och sedan gick vi och mötte Sofia och det första vi gjorde var att skratta och ha kul som vanligt! Vi stack till centrum och handlade chips och sedan gick till Skogåsskolan & luffade! Madde åkte hem till sin pappa och skulle äta vid typ 5 tiden, tror jag? Men Fia och jag tog massa bilder medans vi väntade, och när Madde kom spelade vi in typ "filmer" eller hur man ska säga som blev fett misslyckade, haha. ;) Och vi gjorde drivdans till Kissies låt Success, lägger ut den sen när jag och Sofia var fett galna.

Här kommer massor av bilder, tack för den bästa dagen tjejer! Ni gjorde min dag, ni betyder så jävla mycket för mig, vi måste göra om detta någon dag. Ni är allt. På riktigt, lämna mig aldrig, lova det..!


Åh vad jag älskar min hårfärg nu. Det ser så naturligt blont ut. Love it! :D

Gumman alltid du & jag. Har känt dig i 5 underbara år nu..<3


Haha folk kollade snett på oss.. ;)


Sötaste!





Älskar bilden!



I love you ♥


My girls! :)



Hair.





Satans jävla skit...

2010-08-28 @ 00:27:32
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Förlåt för uttrycket! ;) Men är bara jävligt irriterad just nu på att det ska finnas miljontals myggor i den här världen! Snart tar jag fan självmord om det ska fortsätta såhär! Har typ 20 stycken myggbett på ena benet & 99 på andra, det är nästan löjligt att man kan få så himla många..? BLIR SÅ ARG! Har inte fått ett ända på en hel månad, från början på juli tills den här veckan, har fått hur många som helst..det känns precis som om dom menar Välkommen hem till Sverige Linnea! Nämen, tack så mycket hörrni...

Hur är det med eran kropp? Okej ta det inte på det sättet, menar myggbeten då? Lika många eller, flera tusen på samma ställe, helt sjukt! Snart flyttar jag härifrån, men det spelar ingen roll dom finns överallt, åh får sån panik, dom finns till och med i porten och inomhus! Man kan gå ut & bara slänga sopporna och så blir man biten typ 5 gånger, så jäkla nice! Sweden is the shit. ;)

Det är väl bara att göra som normalt folk..smeta på ett kg salva och hoppas att det går över om 100 år, hoppas verkligen det, avskyr dom här äckliga små blodtörstiga vidriga instekterna!

Baseball jacka..

2010-08-27 @ 23:36:11
kategori:Life of beauty ♥ [2] Kommentarer


Har funderat rätt länge nu..ska jag köpa mig en baseball jacka? Dom är ju förjädrans snygga
alltså. Men dom kostar ju pengar också, får se hur det blir. Åker iväg med mamma imorgon och vi
ska kolla på skor och lite sådant, kanske man kan få en sån här av min snälla mamma? Man kan ju
alltid hoppas. Vad tycker ni om dom här..?! Alla går ju runt i dom, skit snygga! :)


Ensam hemma

2010-08-27 @ 23:29:46
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer

Sitter ensam här, inga föräldrar här eller storebror. Pappa är hos en kompis och mamma gick ut en sväng med Lena och Julia, vad ska jag hitta på då? ;) Strax kommer min morbror också, han har förmodligen jobbat hela dagen, har inte direkt pratat med honom. Träffade Ida i centrum också, hon var med Leonie & typ någon annan...Haha, glömde ta med mig Idas laddare som jag hade lovat och om jag inte har med mig den på måndag så kommer hon skära halsen av mig, och det hotet kan jag anmäla henne för, haha! :D

Får fortsätta min kväll framför datorn och smaska i mig lite godis helt ensam. Awesome..eller nåt..!


Valeria flaquita

2010-08-27 @ 21:12:53
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Har precis varit med min underbara vän Valeria, även kallad flaquita. :) Vi har varit i centrum och handlat lite, fotat, sjungit singstar, och haft roligt, som vanligt! Skolan var lång idag, eller det kändes så iallafall, började halva nio & slutade halv tre. Inte så farligt men det kändes som om vi hade typ tusen lektioner men det var helt okej. Har uppe skåp nu, hur skönt som helst har haft värsta dampen på att vi har varit tvunga att ha nere i skåp i ett år, och vill inte börja med det igen..! ;)

Lena och Julia storasyster är här, det var ett tag den dom var här tydligen, jättekul att se dom! Ska typ äta kladdkaka snart som jag köpte igår, om den inte är för torr och gammal! Lovar också däremot att jag ska BLOGGA idag, det är ett måste. Har ändå ingenting att göra. Vi hörs då!

Te amo flaquita bonita!



Fan du betyder allt för mig. 12 år tillsammans nu! :)


Ingen bra fotodag!

Ska ta underläpps piercing, passar jag?! :D

Världens bästa pappa. I love you ♥

Frida in the house!

2010-08-26 @ 14:33:39
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Hej allihopa!

Har precis kommit innanför dörren, med Frida. Skolan har varit skit nice idag, bara korta lektioner, och allt har gått bra förutom att jag försov mig i morse. Haha, kom klockan 9 och vi började 8!


Skulle typ slagga hos Frida bästavän men det gick inte, men hon slaggar hos mig imorgon istället! Som ni kanske märkt så skrev jag hade jag hade bloggpause igår, men det jag kommit fram till är att jag skriver och bloggar när jag har lust, igår kände jag verkligen sån hat över bloggen, men ska fixa en ny design nu! En liten nyare stil, och ljusare!

BLOGGPAUSE!

2010-08-25 @ 21:17:43
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
HATAR ATT BLOGGA JUST NU, INGEN BLOGGLUST ALLS,
HÖRS NÄR VI HÖRS, DET KAN TA FLERA VECKOR, HA DET BRA ALLIHOPA!♥

Leonie Palmqvist

2010-08-25 @ 21:11:42
kategori:Life of beauty ♥ [1] Kommentarer
Det är trist att det blivit såhär. Jag som älskar dig så mycket, innerst inne iallafall. Vi har haft det svårt, med allting, speciellt vänskap, speciellt en person. Ibland önskar jag att jag inte kände henne, allt skulle vara så mycket lättare mellan oss! Men du förstår väl nu att jag inte kan bara släppa henne som hon var pappret som suttit på glassen och sen bara slänga i papperskorgen, det funkar inte så. Saknar allt, jag saknar dig, verkligen, även allt dumt både du och jag gjort, vi hör inte ihop men vi kämpade för att allt skulle fungera men det gjorde inte det tillslut, det vet vi båda. Alla förändras, och jag har det med, du också, vi mognar till och vet bäst själva vilka som är bra för en och inte. Jag vill ha tillbaka den där lilla skruttungen som alltid sprang hit och lekte, byggde kojor, kollade på barnfilmer, busade, plockade blåbär, då våra föräldrar umgicks. Du var våran trollunge som aldrig borstade håret på morgnen, den som vi alltid skrattade åt så gott för du var världens bästa. Min bästaste vän som liten! Och jag saknar det, även våra minnen som vi har nu.. När vi snurrade i mossen, slaggade hos mig, med Frida, när vi äggade, dansa som galningar, flummade, när vi sprang ut mitt i natten & våra föräldrar cyklade runt och letade efter oss när vi var hemma hos Crille, eller när vi trodde att vi såg en man i Johannas rum fast det var fel våning, haha! Eller när du råkade kasta upp din sko på en balkong och vi vågade inte stanna i trappen och du klättrade upp och vågade inte hoppa ner sen hahaha! Asså gud, vill kunna gråta ut allting och tänka att du kommer tillbaka. Men håller tillbaks tårarna inom mig tills den rätta dagen kommer, för jag vet att det aldrig blir du och jag igen, det får mig att må dåligt. Och smset du skickade förut fick mig att känna mig rädd, blev rädd för att du skulle försvinna, lova mig att du aldrig gör det även fast vi kan hata varandra, även fast vi inte är vänner, svär på det, för du var mitt lilla extra, du finns alltid inom mig. Snälla, förstå mig vid det här tillfället!

Kan tycka du är så jävla patetisk ibland, det tycker du nog likadant om mig. ;) Som när vi bråkar om ingenting, men även fast du kan vara en liten snorunge ibland så kommer jag alltid att älska dig, för du har alltid varit min snorunge. Vill bara att allt ska ta slut, det är som ett krig, som aldrig tar slut, vill göra allt för att vi ska sluta bråka, vi behöver inte bli vänner men inte vara osams heller! Vill inte vara hennes bästavän om du tar det så hårt och inte vill leva mer, det blir liksom mitt fel, alltihop!



































































Tvilling :'(

24 augusti 2010

2010-08-24 @ 21:12:56
kategori:Life of beauty ♥ [1] Kommentarer
Tjena alla coolingar! ;)

Alltså gud, förlåt för världens sämsta uppdatering, men är fett trött på att blogga men tänker ändå inte bara ge upp! Vaknade tidigt idag och innan jag gick till skolan så mötte jag upp Frida och vi gick till centrum och handlade lite för vi skulle åka på aktivitetsdag på Rudan, det var så jävla tråkigt idag. Vi hade orientering, som jag hatar mest av allt & det var ruggigt väder och vid vissa tillfällen varmt och fuktigt.. Inte direkt favorit dag alltså.

När jag kom hem satte jag mig vid datorn, kollade lite bloggar, mina mail osv. Och jag har inte berättat tror jag att min morbror Emil har flyttit in hit hos oss ett tag tills han hittar något eget, han bodde i Kalmar innan! Typ vid halv 4 så somnade jag i mammas och pappas säng, helt död med huvudvärk. Blev sen väckt och sen kollade vi på "Paronormal Activity" Fyfan, vilken hemsk film. :) Kan inte sluta tänka på den, vilka har sett den?! Vad tycker ni själva om den..? Bra eller dålig..alltså den var faktiskt bra gjord eftersom det ska utspela sig efter en sann historia, men den var ändå överdrivet läskig. Om någon jävla demon i huset, men rekommenderar den till er som vågar somna efter skräckfilmer, vilket jag brukar kunna göra men är inte säker på det ikväll..! ;)


Lite att bjuda på..

2010-08-23 @ 21:47:25
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
BILDER FRÅN IGÅR:

















BILDER FRÅN IDAG:




Då jag hade skratt attacken! ;)
Busken jag blev inputtit i.. Ida din cp skapade idiot. Jag älskar dig! :D

jag, ida, linnea & jessi
linnea rammlade i buske haha

Måndag, 23 augusti.

2010-08-23 @ 20:54:33
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Vi tar det ifrån början..;) Detta blir en lång text..inget tvång att läsa..! Mamma väckte mig klockan 6,
jag låg kvar i sängen några minuter bredvid världens bästa hund Roxie. Gick upp och borstade tänderna, sminkade mig, klädde på mig och ja allt sånt. Sedan gick jag hem till Valeria, och hon berättade saker som hade hänt under sommaren och var så himla seg, men det är Valle vi snackar om, hallå? Och vi gick till skolan och vi skulle vara i aulan klockan 9. Det första jag såg var en av mina bästaste vänner Frida Schaub, och hon var den första jag kramade, liksom trängde mig för att komma fram till henne. Hon har piercat sig också, har typ missat allt den här sommaren, var med henne iallafall hela dagen i skolan, vi drack PK och käka mentos! Haha, vi kom försent efter rasten första skoldagen, vi är så bäst!

Efter skolan gick jag, Martina, Steffi och Madde hem till mig. Först tänkte vi kolla på film men vi hittade typ ingen som passade att kolla på, så jag fick värsta bästa idén, att sjunga Singstar! :D Jag ägde skiten ur dom. Ofcourse. Sen skulle Steffi älskling till vårdcentralen så vi hänkade med dit och tog lite bilder med Maddes lilla mobilkamera som suger. Nej den är sjukt bra. Sen kom Steffis mamma och vi andra väntade medans dom var inne hos läkaren. Efter det gick vi hem till familjen Skyttner, och hennes lillebror är bara FÖR söt. Madde gick hem efter en stund, och Martina och vi gick ut och tog lite bilder och sen skulle Martina också gå, skit tråkigt, men sen mötte jag och Steffi Jessica och hon skulle träffa Ida så vi var med dom en stund.

Omg, fick värsta skratt attacken. Jag svär, först var det alla myggor som flög på Ida och skrämde typ oss, hon skrek över hela Östra! Och sen blev jag skit kissnödig och jag minns knappt vad jag berättade, det var någonting som hade hänt när jag med Madde och dom, och jag asgarvade och låg på marken och alla som gick förbi trodde typ att jag var helt sjuk i huvudet. Jag behövde verkligen kissa och jag drev med Ida och sa att jag kunde kissa i busken och då putte hon in mig i busken & mitt hår satt fast i grenarna och jag blev helt jordig! :) Och sen stog vi bara på parkeringen och typ skrattade bara, och det var typ Idas "Anti-Linnea-Dag", jag var inte direkt hennes favorit den här måndagen. Har iallafall haft skit kul och bilderna kommer sen, ska bara äta något nu. Jag älskar dig fan.. STEPHANIE SKYTTNER..!

Mobbad bild från igår.

Dusch, dusch, dusch..

2010-08-23 @ 20:32:52
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer

Ja..nu har jag kommit hem från en lång dag, är satans trött och vill bara sova så tidigt som möjligt.
Har ju liksom tagit bilder både idag & igår så någon gång måste dom ju komma upp..!
Vilket borde bli idag, när Steffi har lagt upp alla bilder från idag!

Vi har typ blivit skit tajta, ska ju kanske slagga hos henne imorgon, och vara med henne efter skolan,
och kanske Madde? Vet inte. Får se hur det blir. Skriver om dagen snart. Det är ju SÅ intressant! :D

Hos Steffi

2010-08-23 @ 16:56:34
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Hej bloggen! :)

Nu sitter jag hemma hos Stephanie Skyttner med mina underbara vänner Madde & Martina! Vi har varit på vårdcentralen för att Steffi skulle typ ta något prov eller något och nu är vi här och gör ingenting, jätteroligt! Och imorgon kommer typ min morbror och han ska sova i mitt rum så jag ska slagga hos Steffi..! :D Imorgon i skolan så ska vi typ till Rudan och ha typ origentering?
I LOVE YOU GIRLS ♥

Dresscode (dålig webbcam)

2010-08-23 @ 08:18:20
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer

Adidas jacka - Stadium
Rosa linne - Ginatricot
Svarta tights - Bikbok
Prada väska - Serbien
Armband & smycken - Serbien

Snart går jag till Valeria, första skoldagen idag & jag är jävligt spänd..förstår inte varför..? Det är
liksom inget speciellt, men tror det är för att jag får träffa alla vänner och allt sånt. :D LÄNGTAR..!

Nyvaken!

2010-08-23 @ 06:31:20
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Godmorgon på er!

Har nästan precis slagit upp ögonen och suttit mig framför datorn. Inte direkt planerat,
skulle bara skriva att jag är vaken liksom..alltid bra att veta..eller hur?! ;)

Ska börja med en lång, varmt, mysig skön dusch nu en sådan kall morgon med några pyttesmå
solsken. :) Efter duschen ska jag platta håret, sminka mig, välja kläder, klä på mig, fixa mig osv...

Bilder från helgen med Ida

2010-08-22 @ 21:07:06
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Jag älskar dig bästavän ♥



Haha våran äckliga kladdkaks smet..Normala? ;)


Love you..<3 Min lilla blekfis!







Du är mitt allt, min andra halva!









Haha skratt attack..? :D


Haha jag & Ida bråkade om vem som skulle ha min rosa kofta.. Problembarn!


Ida min älsklings vän!


Äcklig..?

2010-08-22 @ 19:37:35
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Gud usch. Känner mig som en äcklig fisk, behöver verkligen hoppa in i duschen, flera dagar sen nu.
Men duschar, tvättar håret och rakar benen och allt sånt senare. ;)

Ska följa med ut med hunden nu och leta efter mammas sko? Förstod inte riktigt, mammor alltså..!
Vi hörs väl när jag kommit in efter duschen och allt + bildbomb!

Söndag!

2010-08-22 @ 19:08:19
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Hej alla! :)

Nu är man hemma efter den stressande helg. Varit med alla hit & dit och nu är det skola imorgon också. Har iallafall haft jätteroligt med Ida i fredags och igår, bloggningen har ju inte varit på topp direkt, ledsen för det! Idag vaknade jag upp i Idas rum, på en madrass och på ett smuligt lakan efter chipsen igår. Mysigt! Gick hem, och sen mötte upp Martina och vi gick till centrum och hämtade ut pengar med min mamma och sen åkte vi till Stockholm Södra med Steffi & Madde, åkte först bussen till Farsta och efter det tunnelbanan till Söder.

Vi gick runt i affärer och glodde, och hämtade ut biljetterna till Vampyrer Suger, haha sjuk film men den var så jävla rolig, skrattade så jag nästan pinkade på mig vid vissa tillfällen! ;) Den är värd att se iallafall. Vi tog lite bilder också där, och när vi kom hem till Skogås. Vi flummade skit mycket, iallafall jag och Madde, haha gumman. Ni får bilderna senare, det var dom som tog kort för min mobil hade inga batterier typ. Så jävla typiskt mig alltså! Träffade Valeria, Carla och Cassie också, så jävla kul att se dom! :D Imorgon är det första skoldagen också. Jippie?

Men tack för en underbar dag tjejer, jag älskar er allihopa. ♥



Jag vet!

2010-08-22 @ 18:24:56
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Ville bara meddela att vi börjar imorgon jag vet. Det blev bara ett missförstånd så jag vet och jag har inte kunnat skriva för datorn har inte funkat, men hann fixa den men den kommer säkert sluta fungera igen sen men ska få låna en sladd till datorn. Bloggar sen.

@Idas place

2010-08-21 @ 17:41:44
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Hej käraste läsare! :D

Är hemma hos min bästavän nu, vi hade hur roligt som helst igår! Det var så jävla kul att träffa henne. Vi flummade skit mycket, mina föräldrar gick iväg en stund, eller ja dom var bort ett långt bra tag! ;) Vi dansade, bakade kladdkaka (fast vi åt bara smeten), filmade skit skumma videor, kollade på film och ja hade det toppen. Sov totalt 5 timmar inatt, vi somnade imorse.

Ska iallafall slagga här inatt, och imorgon ska jag på Vampire Suck, ska bli roligt men ikväll ska det bli roligare än roligast och vi ska kanske vara med Jessica Korpelainen.

Det är så jävla skönt att vara hemma i Sverige, och kan inte blogga datorn är trasig!

Allt är på topp!

2010-08-19 @ 22:32:56
kategori:Life of beauty ♥ [6] Kommentarer
Hejsan alla!

Nu har man packat färdigt, ätit middag för sista gången här, har köpt lite gott tills nu ikväll, har besök av Rajna & Miroslav, fört över filmer hit och dit men allt är klart! Vi åker klockan fyra inatt, ganska skönt faktiskt. Hörde av mamma också att det är studiedag på måndag, så börjar skolan på tisdag istället! Alla i skolan då, skit nice! :D Hoppas mamma inte sätt fel eller så bara.

Pratar med min flaquita, gissa vem det kan vara? Yes, Valeria. Ska vara med henne på tisdag efter skolan, och på måndag ska jag vara med Madelene Sporsén och Stephanie Skyttner och kanske Martina Årfors. Ska bli jättekul, har inte träffat Martina på åratal, inte sen i Maj. ;)

Detta blir det sista inlägget (förhoppningsvis) sedan bloggar jag LIVE från Sverige. Hörs där.

14.36

2010-08-19 @ 14:36:39
kategori:Life of beauty ♥ [1] Kommentarer
Hejsan alla läsare! :)

Hur är det med er? Lika bra som det är med mig. Hoppas jag. Åker om ungefär 14-16 timmar, alltså inatt, fast det är lite mer som morgon. Men eftersom vi ska vara uppe hela natten så vi kan sova i bilen så kommer det fortfarande kännas som torsdag. Ska bli så skönt att komma hem, gud vill inte ens prata om det just nu kommer bara få panik, men få stå ut några timmar till! ;)

Åt nyss frukost, okej.. vaknade för inte så länge sen, lite lustigt. När somnade jag egentligen inatt? Det vill jag inte ens gå in på. Det blir inte mycket bloggning idag, tyvärr jag orkar inte!


Schemat är grymt!

2010-08-19 @ 01:11:36
kategori:Life of beauty ♥ [3] Kommentarer
Jorå, även jag går i skolan. Fick schemat av Olga idag, det var hyfsat bra, ganska mycket sovmorgon, min senaste dag är klockan tre. Fredagar kommer bli dom bästa, har sovmorgon till halv nio och slutar 12! :D Snacka om nice, bara vara i skolan i tre och en halv timme. Tralala..! :D Pratar med lilla Ida på facebook just nu, orkar inte gå på detaljer, skulle bara meddela om schemat.

Så ja, om någon från klassen vill veta schemat så kommer det här. Tiderna syns inte så bra. Meeen...

UPDATE; FAN! Såg fel, vi slutar INTE 12 på fredagar! Som sagt...tiderna syns inte så bra ;)

Nattbloggning!

2010-08-19 @ 00:31:40
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Hej! :D Jo vad ska jag säga? Det finns inte så mycket att säga mer än att jag fjällar, hostar, nyser och fick precis huvudvärk. Bättre kan man inte ha det va? Kollade iallafall på Sex And The City nyss, men vi kollade inte klart på hela för vi orkade inte, Alicia skulle tydligen läsa någonting om jävla Edward Cullen. Inte alls förvånad! Tänk att man kan vara så mätt så att man känner att man aldrig vill äta mer i hela sitt liv & sen efter några timmar blir man lika hungrig som en varg, skulle kunna äta en fet ko..! ;)

Jo.. kanske bra om jag somnar tidigt nu? För jag vill bara träffa min bästavän!! Om 28 timmar åker vi till Ungern och sen till SVERIGE. När jag kommer hem kommer jag bara kasta mig runt världens bästa mamma & pappa, slänga mig i sängen och fy vad skönt det ska bli att bo i mitt egna rum och ha min egen garderob, egen säng, kunna borsta tänderna i mitt eget badrum, helt enkelt bara sitta i mitt rum och blogga och känna att jag är hemma. Men har inte tid med allt det där på fredag. Ska följa med och handla tills kvällen, hjälpa till med tacosen, ringa Ida, springa och möta henne, misshandla henne i en buske och sedan jaga henne hem till mig. Och då ryker det. Skickar ut min familj och vi bara röjer runt, dansar, bakar, kollar på film, tjuvringer, smsar alla vi känner, tjockar i oss massa chips, förhoppningsvis badar, allt roligt man kan hitta på! :) Hur låter inte det?!

Mätt, trött, bombad!

2010-08-18 @ 21:14:00
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Hey people!

Tillbaka nu, skönt att vara hemma efter den där jävla maten. Nu blir man bombad både på facebook och på msn. Har någon slags msngrupp med Stephanie & Madelene, hänger inte med ett piss men kul är det. Ska vara med my girls på måndag efter skolan, och sen på tisdag med Valeria & på onsdag med Olga. Detta är bestämt än så länge, alla kommer fan slå sönder mig! Minns inte ens med vilka jag har bestämt med.. Det är ett helvete, hjälp mig någon?

Maten var iallafall jättegod, efter det tog vi en liten minifika och vilade lite och lät maten smälta. Och sedan åkte hem och då var hela min facebook mail bombad, vilket inte var så kul, och vilket som försatte ända tills nu. Ja, nu är det bara att fortsätta chatta med dom här skitungarna, som kommer ta hela natten känns det som. Senare ska jag och Alicia kolla på Sex And The City filmen, och kanske Vampire Diaries. Ha en fortsatt bra kväll. Det ska ha så alla vet! ;)

En sak bara..

2010-08-18 @ 16:41:29
kategori:Life of beauty ♥ [2] Kommentarer
UPDATE: Skulle bara meddela att det är ändrade planer. Det blir bio på söndag istället och då ska
vi ju se Vampires Suck. Och jag ska gå med mina fina vänner Stephanie Skyttner, Chiara Capodiferro, Madelene Sporsén och Martina Årfors! Det kommer bli grymt roligt, we girls! Har någon kamera? ;)

Fixad och klar!

2010-08-18 @ 16:12:46
kategori:Life of beauty ♥ [1] Kommentarer
Hej allesammans! :D

Nu har jag sminkat mig lite grann, idag får man ju vara lite fin. Och orkade inte hålla på och fixa håret så satt bara upp det i en konstig bulle, och satte på lite söta örhängen, ser lite billigt ut men det får duga idag! Vi ska äta på världens bästa resturang om en timme ungefär, uppdateringen blir väl sådär, ni får stå ut några timmar eftersom det är Helénes födelesedag & tror vi kommer göra något efter, kanske åka iväg och ta någon glass eller något.

Däremot..kommentarerna..förlåt. Lovar att svara senare ikväll, senast imorgon eftermiddag! Dessutom så förstår jag inte varför ni vill ha svar på en fråga som ser ut såhär "Vad har hänt mellan dig och Leonie?" Jag har sagt att jag inte svarar på sådant. Allt sånt där har jag lämnat bakom mig, det ända jag kan säga att vi inte är vänner längre och vi står inte ut med varandra, men vi är heller inte osams! Gilla läget bara, är ni nyfikna och vill veta precis hela "historien" så fråga henne då, fråga på hennes blogg. Men tar inte upp det mer nu. Ledsen om jag verkar orättvis men orkar inte ens prata om det! Hörs ikväll.

TARA HERE WE COME!

Haha årets snyggaste bild. Håller ni inte med mig? ;)

Igår kväll..

2010-08-18 @ 15:03:57
kategori:Life of beauty ♥ [1] Kommentarer
Vi kollade iallafall på Summer's Blood, den var lite skum måste jag säga. Det var något jävla psyko huvud som stängde inne Summer som hon heter i sin källare, och det var hans trädgård? Ni fattar när ni kollar, men fan vad hemskt. ;) Efter det kollade vi på Dear John med Channing Tatum. Den var ganska okej, lite sorlig vid vissa delar. Efter det gick jag in i mitt rum, kollade lite bloggar och skrev en liten text på Idas blogg, och den var inte liten, men var tvungen att skriva av mig. Vi ses ju om 2 dagar. :D Och jag fixade också lite nya låtar till mobilen, stängde ner datorn, lyssnade på musik, somnade, vaknade upp på Helénes födelsedag! Alicias mamma, grattis till henne. Vi ska iallafall äta på Tara idag och något annat ställe imorgon. Yippie.

Fick en ny mascara av Rajna & Miroslav, och Alicia en likadan. Jättegulligt, som ett avslut typ. Imorgon är det ju sista dagen här, sen åker vi tidigt på fredag morgonen till ungern! Haha sitta där i 6 timmar, super. Önska vi åkte direkt till Sverige så jag kom hem tidigare och kunde träffa alla & min Ida fortare!

Mardrömmen har fallit på plats!

2010-08-18 @ 14:53:03
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Fan, fan, fan! Fjällar så det inte är sant.. Och det är inte ens så jätte dunder varmt ute så man kan sola. Eller ja, vet inte. Men det ända jag tänker på är att det spelar ändå ingen roll, kommer bara fjälla bort allting på en gång igen. Smörjer in mig, men ändå fjällar jag sönder mig. Ville inte komma till skolan vit, haha okej jag är inte vit men vad fan ni skulle sett mig i Montenegro och nu...? Skit samma, sånt är livet. Färgen försvinner, men är ändå glad att jag varit skit brun, det är huvudsaken. Nu är jag brun, fjällar, så har vita stora "fläckar" lite här och där. Fint! Hej förresten.

GOODBYE BROWNIE!

Summer's blood

2010-08-17 @ 22:10:11
kategori:Life of beauty ♥ [2] Kommentarer
Snart ska vi kolla på den filmen. Ni borde se den, Alicia har nog sett den tror jag och hon säger
att den är bra. Så den rekommenderas, I think? :) Hörs imorgon!♥

Allt möjligt..

2010-08-17 @ 20:57:27
kategori:Life of beauty ♥ [1] Kommentarer
Åh är nyduschad nu. Det var väldigt skön ska jag tala om för er! ;) Något nytt som hänt mig idag då.. Nä inte något speciellt, förutom att jag kastade mig på maten när Alicia kom & att vi pratade med  ***** på Skype idag. Undra vem det kan vara?! Haha nu blir ni allt nyfikna!

Heléne, Alicias mamma är på det där stället och käkar pannkakor, ikväll igen. Alltid lika mysigt där, men vi skippade det för massa annat folk skulle med (inklusivt barn) Nej det orkar vi inte med! Vad händer ikväll då? Jo planerna för ikväll har väl blivit att kolla på "Summer's blood" med hon.. Ashley Greene från alla Twilight filmerna. En liten skräckis faktiskt, den filmen verkar ärligt talat awesome!! :D

Nu ska jag väl chatta med Ida på facebook, äntligen är hon hemma. Hon ska tydligen gå och se Vampire Suck imorgon med MINA älsklingar, så får väl se hur det blir med bion? Ja, antligen ser vi en annan film eller så får någon annan följa med helt enkelt. Nu börjar nedräkningen gå under, SO IDA HERE I COME..!

Videoinlägg!

2010-08-17 @ 18:34:01
kategori:Life of beauty ♥ [4] Kommentarer

Haha ni hör ju själva hur cp jag låter. Lägg märke till min "coola" grej jag gör innan jag säger
"till sverige" Kolla bara & glöm det sen, orkar inte med åsikter. ;)

Somnade..

2010-08-17 @ 18:20:25
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Hej bloggläsare! ;)

Vaknade upp, orkade inte tänka, gick ner och drack vatten, kände hur varm min panna var, kunde inte andas genom näsan..hm? FÖRKYLD!! Har känt det i flera dagar nu men nu när jag vaknade kände jag mig så ihop tryckt i ansiktet. Men nu är det lite bättre, är ensam hemma, helt. Dom andra åkte och åt medans jag inte orkade gå upp ur sängen, jag och Alicia kollade på Farsan och hon somnade och jag tänkte bara vila lite och vipps så somnade jag med.

Tror dom skulle ta hem typ pljeska till mig, annars så kan jag leva på mackor. Haha eller inte. Jag orkade iallafall göra ett litet kort videoinlägg då jag bara pratar om vad som kommer hända i veckan. Så ointressant så det finns inte, MEN det har inte bearbetats klart så tyvärr får ni vänta en stund.. ;)

4 dagars planering

2010-08-17 @ 14:24:43
kategori:Life of beauty ♥ [2] Kommentarer

Bio = Vampires Sucks

2010-08-17 @ 13:22:42
kategori:Life of beauty ♥ [1] Kommentarer
Ja alla har ju hört talas om den parodin. Pratade med Stephanie idag, för ett tag sen faktiskt om att gå på bio i helgen? Ida sover ju över hos mig på fredag, så vi kanske går på lördagen. Ska fråga om Ida vill följa med, och kanske Madde, Steffi skulle fråga! Ganska roligt, det var länge sen jag var på bio, gud jag tror det var senast i vintras. Holy jesus, minns inte ens! ;)

Jag hade planerat att Ida skulle sova över hos mig både på fredagen och på lördagen men Steffi kanske också kan sova över på lördagen, eller hos Ida. Hur som helst, hörde att Ida ska på grönan så kan nog inte prata och disskutera den saken idag, tar det imorgon.

Du vet att jag saknar dig..

2010-08-17 @ 12:27:27
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer

Gud jag saknar henne för mycket. Tänker på henne hela tiden, längtar så jävla mycket tills på FREDAG!! Vi kommer ha det så kul. Ida: Jag älskar dig mest på denna jord och jag tror du har fattat det, du betyder lika mycket som min familj, för du är värd det. Du är min bästavän, du är för bra vän för mig, jag är egentligen inte värd dig. Du är så äkta & har aldrig sårat mig, det är bara jag som gjort misstag av att lyssna på andra och varit dryg mot dig! Förlåt igen för det. Utan dig kan jag inte leva, orkar inte med dagarna, den har sommaren har dagarna varit sega för mig och vissa till och med tråkiga utan dig. Önska jag bara var här max en månad för jag vill vara med dig så mycket. Mina andra vänner också, men ser mest upp till dig för du är min bästavän och jag sviker dig inte igen. Du är den jag svikit mest och vill gottgöra dig genom att alltid finnas vid din sida och se upp till dig vad som än händer!

Man ska vara bästavänner livet ut, ellerhur? Iallafall när man har hittat den rätta vännen som aldrig vill släppa taget om, och du är den vännen. Det är dig jag inte vill lämna, inte för alla pengar i världen, ingen kan ta dig ifrån mig igen. Aldrig, INTE NÅGON! Skulle inte låta oss glida, ska kämpa med tills döden skiljer oss åt. Våra barn ska få växa upp tillsammans, du ska komma på mitt bröllop, vi ska växa ifrån barndomen tillsammans. Men om jag inte har dig och inte växer upp med dig så tänker jag aldrig växa ifrån barndommen, för finns du kvar That's it! Jag älskar dig mest på riktigt. Du är mitt allt

Ida Karmesjö Björk. Jag släpper dig aldrig!

Godmorgon världen.

2010-08-17 @ 10:52:38
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Godmorgon alla!

Känns som jag sovit i flera dagar men ändå trött liksom, inte alls bra. Måste verkligen försöka
vända på dygnet som det var INNAN sommarlovet. Detta är inte okej, inte för 5 öre.. Somnar tidigt för att jag har lust och måste och vaknar tidigt men ändå är tröttare än vad jag är på skoldagarna!

Not normal. Förresten kommer inte blogga så mycket i helgen eller nästa vecka överhuvudtaget,
kommer mest ha fullt upp med Ida, familjen, yttligare vänner, skolan osv. Skolan börjar ju också
på måndag. Great! Precis det jag längtat efter..eller inte, detta suger, vill ha lite svensk sommar..!

Nu har jag varit utomlands tillräckligt länge för att få förtjäna lite svenskt sommarlov också, men nej
det får man inte? Får nöja mig med dom 3 sista sommarlovs dagarna i Sverige. Wiho, så grymt.
http://rlv.zcache.com/i_hate_school_hate_school_school_sucks_mug-p1682906651366564542lne9_400.jpg
Nu ska jag gå och äta frukost & dricka ur min läckra "I hate school" mugg! :D

See you tomorrow!

2010-08-16 @ 23:33:49
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Time for bed! Vi hörs imorgon, måste verkligen försöka sova nu är själv väldigt trött.
Imorgon ska jag upp tidigt, senast klockan nio. Och så ska jag försöka hinna med att sola lite! ;)

Imorgon ses vi om 3 dagar. :D Jag älskar dig mest ♥

Svar på tal!

2010-08-16 @ 23:03:04
kategori:Life of beauty ♥ [2] Kommentarer

"Vad har du för kamera?"
SVAR; Har ingen kamera för tillfället. R.I.P! Tar kort med min mobil, tyvärr. Den suger, jag vet.

"Vilket program gör du dina designer i?"
SVAR; Vet inte hur många gånger jag har fått svara på det här. PHOTOSHOP CS3..! ;)

"Du ser ut som en wannabe fortfarande, snälla lägg ner bloggen, ingen läser den!"
SVAR; Hej kul att du tittar in blogg. Läser ingen bloggen? Nej det är därför jag har 300 besökare? Fan vad folk ska vara avundsjuka & förolämpa mig. :D Min blogg, mina regler, det är bara att vänja sig!

"Är inte Alicia din bästavän, tycker du att man kan ha fler bästavänner?"
SVAR; Självklart kan man ha fler bästavänner. Bästavän måste inte betyda att den personen är mer värd, utan sina bästavänner det är dom man står närmast. Jo Alicia är också min bästavän, men har känt henne sen jag var 10 månader så hon är mer som min syster, Ida är liksom min nya bästavän om man säger så, men älskar Alicia såklart upp till 100%!

"Äckliga snorunge, fan vad du leker. Tror du att du är något eller?"
SVAR; Snorunge? Aja, det är iallafall inte jag som sitter och ödslar tid på att kommentera en jävligt onödig kommentar. Och vadå jag leker? Det kallas att provisera lilla vännen. :)

"När kommer du hem?"
SVAR; HAHA. Hur många gånger måste jag svara på det? PÅ FREDAG & IDA SLAGGAR HOS MIG! ♥

"Vart har du köpt dina solglasögon, i Serbien eller?"
SVAR; Nej, har faktiskt köpt som på H&M. ;) Beställde dom, så det är inget speciellt märke eller så.

Bilden till onödiga kommentarer som jag egentligen inte borde lägga upp!

22.26

2010-08-16 @ 22:26:21
kategori:Life of beauty ♥ [2] Kommentarer
Hej alla bloggläsare!♥

Ni behöver inte bry er om inlägget under. Misstar saker och ting, men blir ibland irriterad på folks åsikter men en person har faktiskt helt rätt, men kan få inspiration från andras bloggar, så ursäkta mig! ;) Alicia och jag är just nu lite sura på varandra, såklart vi är som syskon och har åsikter om allt och därefter blir det småtjaffs, så onödigt egentligen. Men snart blir säkert allt som det ska, och om det blir det ska vi nog kolla på Farsan ikväll, är grymt taggad. I love komedier, you know! :D

STATESTIKEN ÄR GRYM! Fasen vad glad jag blir, ännu en gång. Ni får ha en fortsatt bra kväll, mwua!
http://www.shareitall.se/img/torrents/706.jpg
Ser ut att vara ganska bra skådisar.. Spännande! ;)

Arg..!

2010-08-16 @ 21:06:11
kategori:Life of beauty ♥ [4] Kommentarer
Åh, blir så irriterad! Kollar in lite bloggar, folk som dessutom kommenterat min blogg, och ser att det är jättemånga som har inprincip exakt likadan header som mig. Folk säger att jag härmat Dessie? Vart då någonstans? Inte ens nära lika, kanske samma stil men inte ens samma sak. Och alla börjar med den här "Stockholms bakgrunden..." nu, har inte sett någon annan ha den förut sedan jag fixade det! Irriterande också att dom som säger att jag härmat Dessie gör ändå samma grej som mig?

Lägg ner, min blogg jag gör vad jag vill. Därför ska jag heller inte säga någonting för det är ju eran blogg och ni gör som ni. Men det är väl heller inte kul om alla bloggar ser likadana ut, ellerhur..? ;)

So shut the f*ck up bitches!

Statestiken höjs.. Toppen!

2010-08-16 @ 20:37:33
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Tjaaaa alla! :D

Ni gjorde min dag jävligt bra. Varje kvart så har jag typ 10 mer besökare än minuterna innan, chockerande faktiskt! Nog om det. Är iallafall dunder mätt, åt upp allting fast jag var helt proppmätt, usch. Hatar när man får såndär känsla att man vill spy, fick huvudvärk på samma gång vilket var ännu mer awesome! Fyfan. Trodde vi skulle stanna där längre, men klockan är ju inte så mycket så det blir väl bättre update än vad jag hade tänkt mig.

Är tillgänglig på facebook ett tag nu under kvällen. Det är bara mer och mer läsare som vågar skriva till mig, så gulligt. Snart frågar väl folk om autografer när man ser mig på stan. Mohaha! ;)

Let's go!

2010-08-16 @ 18:40:19
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Yes, snart går vi. Skriver när jag kommer hem ikväll, kan redan meddela om att jag inte alls kommer uppdatera mer idag, ett till inlägg får det bli sen. Är jättetrött idag & ska försöka sova senast klockan tio. ;) Tyvärr, men det blir förhoppningsvis... mycket bloggnings imorgon! Hörs när jag kommit tillbaka då. Hejdå!


Ingen hemmakväll..

2010-08-16 @ 17:31:50
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer

(Detta skulle vara dagens outfit men det blev ju ingen hemmakväll) Nu har dom kommit tillbaka, nu sitter dom där nere och pratar lite och om kanske någon timme eller två så går vi och äter jätte goda pannkakor. Mysigt! :) Hinner nog skriva några fler inlägg, men förvänta er inte för mycket..!

Chattade med en jättegullig tjej på facebook. Astrid kolla hennes blogg nu allesammans! ;)

We're alone..

2010-08-16 @ 16:27:21
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Alicia och jag är ensamma hemma nu, hennes mamma åkte någonstans och skulle äta eller hur det nu var.. Jag sitter och dunkar musik innanför hörlurarna och har värsta partyt! :) Funderar på att bjuda hit några, haha eller inte..vilka skulle det vara? Rajnas mamma? Not a chance. Vad ska man hitta på då? Alldeles ensam, Alicia är så tråkig. ;) (Måste tillägga att det är ett skämt, nöjd Alicia?!)

Ska iallafall ner oavsett vad och äta, har inte ätit någon frukost. Idag igen. Min mage skriker efter mat så ska väl kila ner, funderar även på att köra med att till videoinlägg idag?! Då blir allt frid och fröjd. Alla älskar ju mina coola videoinlägg, ingen tvekan, är bara för grym. Ses då!


Sög The voice?

2010-08-16 @ 15:46:46
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Tjaba, tjena! ;)

Har läst på många bloggar, hemsidor att folk tycker att The Voice sög?! Själv var jag inte där men det skulle ju vara bra artister där..det har även stått på andra sidor, samt facebook att det var skit kul! Varför tycker alla så olika, det ser ut att varit roligt på bilder iallafall. Förstår att det varit tråkigt om man inte sett något, det har varit trångt, folk puttas & trängs. Detta förstår jag, men om jag hade varit där hade jag nog röjt som fasen, det kan ni ge er fan på! ;)

Ni som var där..hur tyckte ni det va? Skit kul eller hur var det nu.. sög det?
http://www.thedancedivision.com/CMS/images/the_voice_logo.jpg

Wiho!!

2010-08-16 @ 15:19:39
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Har jag sagt det här förut..? Ni är så jävla bäst! :D Hade inte ens så mycket besökare igår som jag har nu och det är inte ens kväll? Inte första gången det händer, men är iallafall glad att ni är tillbaka efter jag var i Montenegro, jag älskar er! Tack för att ni är tillbaka, och fortsätt läsa min blogg hörrni.

Jag vet att ni älskar min blogg, alla älskar min blogg, till och med jag älskar min blogg..dah..! ;)

Svar på kommentar - Halsbandet

2010-08-16 @ 02:47:55
kategori:Life of beauty ♥ [3] Kommentarer
"Vad är det för halsband du alltid har på dig nu för tiden?"

SVAR:
Köpte halsbandet i Montenegro, och det är ett kors på det. Jag är inte troende, eller Kristen eller så. Köpte det för att jag inte är troende eller hur jag ska säga, jag valde att det skulle betyda Ida eftersom hon är min bästavän, istället för att jag skulle bära det för att jag tror på gud. Förstår ni? ;) Så jag har detta kors för att Ida är den som alltid kommer finnas i mitt liv oavsett vad.

Misslyckat videoinlägg...

2010-08-16 @ 02:13:47
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer

Alicia förstör för det mesta..så jäkla ovanligt..;)


Facebook, en rutin?

2010-08-16 @ 00:01:58
kategori:Life of beauty ♥ [1] Kommentarer
Det känns som eller ja..det har blivit som att facebook har blivit en slags rutin för mig? För det första jag gör varje dag när jag sätter mig framför dator skärmen så loggar jag först såklart in på blogg.se och sedan går jag alltid in på facebook?! Gjorde aldrig det förut, hatade facebook, fattade inte direkt vad det var till för? Men nu går jag alltid in och kollar på allt nytt som hänt, alltid lika spännande..! :D Så det är typ som en rutin som måste göras varje dag!

Alla lyssnar på låten!

2010-08-15 @ 23:22:14
kategori:Life of beauty ♥ [1] Kommentarer

Så jävla grym. Lyssna på hela, skit skön att lyssna på, lättar upp humöret..! :D

Trött..redan?

2010-08-15 @ 23:01:49
kategori:Life of beauty ♥ [1] Kommentarer
Ja, sanningen är att jag är trött även fast jag sovit i ungefär 5 timmar nu under kvällen trots att jag sov ett bra tag idag! Känner för att sova, riktigt ordentligt men vafan här ska det bloggas! Det som måste göra nu är ju att blogga och så lovar jag att svara på era kommentarer sen, har inte gjort det på 2 dygn nu så måste verkligen sätta igång, förlåt om ni fått vänta. Men jag är en upptagen tjej helt enkelt, ni får ju vänja er! :)


Nu ska jag se till att saker & ting blir gjort. Bland annat läsa lite skvaller bloggar. Ses snart!

Älskar duschen!

2010-08-15 @ 17:00:00
kategori:Life of beauty ♥ [3] Kommentarer
Gud vad skönt det där var. ;) Älskar att duscha när man känner sig sådär lite äcklig och smutsig! Så det var rena paradiset att få komma in i duschen, känns som att jag inte har duschat på flera veckor.. Nu är det facebook dags igen, ses där då. Det är bara att skriva, lovar att svara tillbaka till er sötnosar!


(ALLTID LIKA SNYGG UTAN SMINK!) :D

Problem dator!!

2010-08-15 @ 15:08:41
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Hej alla läsare! ;)

Ååh är så arg, jävligt irriterad på min fuckade cp dator. Imorse kunde den inte starta så fick sitta och greja med sladden i 100 år. Fyfan vilken jobb för ingenting! Datorn kan iallafall dra åt helvete även fast den funkar nu, för det händer inprincip varje dag och den segar upp sig hela tiden! Måste köpa en ny i Sverige..! :)

Och igår..jag bara gav upp. Jag orkade verkligen inte blogga igår kväll/natt som jag skrev, hade videosamtal med mamma istället! Hon & pappa har slutat röka, det känns skönt och det är ju jättesvårt att sluta men dom har klarat sig bra hittills, I'm proud! *Tummen upp* Idag får ni inte missa videoinlägget som kommer!
http://www.incrys.eu/images/Dell_Inspiron6400_1.jpg

Hissar och dissar listan

2010-08-15 @ 00:46:32
kategori:Life of beauty ♥ [4] Kommentarer

20 augusti - Åker hem då..som alla redan vet! :D Och så kommer Ida sova över hos mig, träffar henne efter en timme eller så efter jag kommit hem till lägenheten. Måste ju iallafall få träffa mami & papi.

Bloggen - Tycker den ser fräschare ut, bättre uppdatering (enligt mig) och ni är mer posetiva, inte så mycket negativa kommentarer och åsikter om hur jag ser ut. ;) Så tack till er. Tycker iallafall att bloggandet börjar gå mycket bättre än tidigare. Det har blivit lite fler förändrigar!

Nya modet - Det har ju blivit mode nu under sommaren att ha kortkorta shorts så man ser fickorna lite nertraget. Tycker det är ganska snyggt. Vad tycker ni läsare om det?

Vänner - Gör inte det ofta. Förlåt för det. Men vill hissa mina underbara och helt fantastiska vänner som alltid finns där för mig, i alla lägen. Bara för att jag kanske älskar någon mest betyder det inte att ni andra är mindre värda, ni ska veta att jag älskar er också!
http://trix.blogg.se/images/2008/shorts_1207305070_708433.jpg
(..Inte snyggaste bilden på shortsen men ni förstår..)

Coca Cola - Usch. Så vidrigt!! ;) Smakar så beskt, och man kan inte ens ha den i kylskåpet under en natt för då försvinner kolsyran, det är fan värre än fanta. Och så är det gift i som människor blir beroende av!

Hemlängtan - Hatar att längta efter saker. Får såndär otäck känsla som att jag måste vänta i flera år, i typ hela mitt liv! Men en sak är posetivt, när man väl har längtat efter något så är det bästa att man äntligen nått målen, äntligen fått det man längtat efter eller träffat den man ville efter all längtan! :)

Kärlek - När man äntligen börjat gilla någon på riktigt och den personen sagt att den gillar en så mister man den personen. När man trodde man var kär så var det bara en lek! Kärlek existerar inte.

Orka kolla..

2010-08-14 @ 23:13:35
kategori:Life of beauty ♥ [1] Kommentarer
Hej alla!

Det blev inte direkt som jag hade tänkt mig..orkar verkligen inte att sitta 560 minuter (inte timmar som jag skrev tidigare) ;) Men nu ska vi försöka kolla så mycket som möjligt, tänkte blogga lite samtidigt. Blir ju så uttråkad annars, och när ni kommenterar är det ju ännu roligare att uppdatera bloggen!

Förresten, har något helt annat att berätta. Har ni hört om att Justin Bieber kommer till Sverige tidigt nästa år, enligt aftonbladet säger Justin att han är sugen på att komma till Sverige.. Good! :D

Next; V.D maraton

2010-08-14 @ 20:54:30
kategori:Life of beauty ♥ [2] Kommentarer
Nu ska vi gå ner & börja kolla på Vampire Diaries. Ni fattar inte hur pigg jag är..;) Kommer inte bli trött förrän typ klockan fem på morgonen känns det som. Om jag inte är trött efter 14 avsnitt som kommer ta  560 timmar!! Jag måste räknat fel, kollar igen.. herregud. Kommer inte klara av att se alla, tror inte Alicia heller orkar det. We'll see, talar iallafall om att jag ska sova sen.

Chattade också förresten med några bloggläsare på msn idag. Bland annat några söta tjejer som heter Emily, Anna och Sophie! :D Tack tjejer, ni är underbara. X o X o - I know you love me

Bild på mig & Miroslav i Montenegro! ;)

Från wannabe fjortis till..

2010-08-14 @ 20:05:20
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
MIG SJÄLV! Nämen ser man på? Detta måste vara en annan person? Not me..snälla säg att det där inte är jag Linnea Elisabeth Ljung, fyfasen alltså. Skäms, förlåt ifall ni varit rädda för den här fula fjortisen! Serious..

RIKTIGT FUL! Nu ser man iallafall inte ut som en wannabe fjortis eller något...

Lika som bär

2010-08-14 @ 18:33:07
kategori:Life of beauty ♥ [2] Kommentarer
http://pinknoise.up.269g.net/image/Kevin20Zegers.jpghttp://tengossip.com/wp-content/uploads/2008/10/zacefronentertainmentweeklya.jpg
Det är ju våran Zac Eftron & snyggingen Kevin Zegers.
Hittade inte den perfekta på Kevin men visst är han bara för snygg? :D Han liknar även Chris Pine!

http://www.entertainmentwallpaper.com/images/desktops/celebrity/chris_pine04.jpg

It's a boy girl thing

2010-08-14 @ 18:17:20
kategori:Life of beauty ♥ [1] Kommentarer
Nu är jag tillbaka, vi sprang ner till affären och när vi kom tillbaka så såg vi på den där filmen jag pratade om igår "It's a boy girl thing", superbra! :D Vi börjar kolla på Vampire Diaries senare ikväll när hennes mamma har gått och lagt sig så vi kan sitta där nere. Måste ju också hinna med att blogga innan..ni vet..;)

Nu ska jag snart lägga ut Lika som bär, håll utkik så får ni se vilka det blir den här gången!

Godis + Vampire Diaries

2010-08-14 @ 15:00:40
kategori:Life of beauty ♥ [4] Kommentarer
Om en timme ungefär springer vi ner till affären köper lite chips och godis. Vi måste handla för dom
stänger vid fyra eftersom det är söndag! Sedan ska vi väl äta någonting och på kvällen kör vi Vampire Diaries Maraton, älskar alla avsnitt från början till slut. Snart börjar säsong 2 den 9 september. Längtar verkligen... kommer bli så spännande! Är det någon av er bloggläsare som följer serien? :)

Vi ska iallafall försöka kolla på alla 22 avsnitt & alla är 40 minuter långa. Hur ska det gå?! Men Alicia har bara till avsnitt 14 på DVD så vi kollar resten på datorn (om vi orkar).

INLÄGGET ÄR FÖRSENAT FÖR INTERNET SLUTADE FUNGERA!
http://3.bp.blogspot.com/_yfd5iKD1Wms/TC0o_g1-7_I/AAAAAAAAAJE/2VjIro7jT-E/s1600/vampire-diaries_l.jpghttp://images.travelpod.com/users/technotrekker/overland05.1148154780.22-chipsy.jpg

Favorit bloggare?

2010-08-14 @ 13:41:38
kategori:Life of beauty ♥ [1] Kommentarer
Tänk att jag som är på låg blogg nivå kan vara en läsares favorit bloggerska. Gulligt.
Tycker det är ganska roligt. Haha ska försöka bygga upp mitt bloggande så fler tycker samma sak.
*men det gör ju redan alla* ;)

Jättesöt läsare. Tack Dina!

Stor nyhet!

2010-08-14 @ 13:06:29
kategori:Life of beauty ♥ [8] Kommentarer

GÖR GRATIS DESIGNER IGEN! Alla gör vågen.. Alla som vill ha en ny fräsch design skriver en kommentar i detta inlägg om att ni vill ha en. Sedan addar ni min msn ([email protected]) om ni inte redan har den. Och då skriver ni där hur ni vill ha den när jag är inloggad.

Ett problem bara.. Kan inte göra designer till alla, speciellt inte på samma dag eller sådär, tar några i taget. Väljer kanske bara ut några 5-10 stycken! Tyvärr, men alla får iallafall chansen! :D

14 augusti

2010-08-14 @ 12:08:02
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Goodmorning sunshines! ;)

Sovit gott? Jag har sovit super gott, fast somnade lite sent då, somnade halv 5! Obs..inte bra. Får verkligen inte vända på dygnet nu, skolan börjar snart & vill ju inte försova mig varje dag! ;) Ska försöka somna tidigt idag, senast klockan 01.00 får det blir. Ajajaj, har önt i örat också, sooo great!

Äta frukost är ju något man måste på morgonen, men nu är jag inte hungrig så skippar det och äter lunch när jag blir hungrig någon gång innan middagen isåfall..! Bra rutiner jag använder va?
http://www.herbawellness.se/custom/frukost.jpg

Right now

2010-08-14 @ 03:34:52
kategori:Life of beauty ♥ [1] Kommentarer
Nu chattar jag med mamma och några på facebook. Saknar allihopa, nu är det som värst, när det gått snart 2 månader och sitter i samma hus som i alla veckor och bara väntar på att få åka hem! Imorgon är det lördag så då ska jag & Alicia köpa lite godis & köra Vampire Diaries Maraton...! ;)



Kände för lite rosa idag. Pink is my style! :)

Kategorin: Serbien 2010

2010-08-14 @ 02:35:31
kategori:Life of beauty ♥ [1] Kommentarer
Tänkte sluta använda den nu... Det är så jobbigt att behöva ändra kategori vid varje inlägg. Åker ändå hem om en vecka så liksom varför behöver jag fortsätta använda den? Det är ju upp till mig, ni bryr er ändå inte om vilka kategorier jag har. Eller gör ni kanske det?

Det är inte så speciellt viktigt. Men tänker inte ta bort kategorin för måste ju ha kvar alla minnen, vill inte direkt bläddra tillbaka och ändra alla från "Serbien 2010" till "Delicious", det skulle ta hundra år!

Love music!

2010-08-14 @ 02:04:32
kategori:Serbien 2010 ♥ [0] Kommentarer
Hej alla! Gissa vad jag gör?

Sitter och pratar med Elin och misshandlar Alicia..hahaha, holy jesus det där lät inte rimligt. Det gör jag inte alls kan jag tala om för er. Nej men sitter och nynnar till en gammal låt och tänker tillbaka, kommer ni ihåg låten Rich Girl? Den gick ungefär "If I was rich girl, nanana" Kommer inte ihåg hur den gick. Who Cares, den är fortfarande lika bra! :D



Oh, done.

2010-08-14 @ 01:33:40
kategori:Serbien 2010 ♥ [0] Kommentarer
Tjena, tjena! ;)

Nu är jag äntligen klar med Alicias jävla "TTD" design!! Datorn hackade upp sig två gånger och gav upp men sedan skulle Alicia duscha så då kollade på jag Just My Luck och efter det fixade hennes design. Nu är den klar, klicka här om ni är nyfikna på att se den. ;) Vi håller på att ladda ner filmen "It's a boy girl thing" den är hur rolig som helst. Rekommenderar den verkligen, älskar komedier...! Så hoppas den är klar om en timme eller något, då blir det film igen...

Tack alla söta läsare som stöttar & kommenterar, ni alla andra idioter som säger att jag använder brunkräm nu?! Kan lämna min blogg om ni inte accepterar mig. Anonyma jävlar som inte vet ett skit. För det första jag använder inte brunkräm på sommaren när jag ska sola..? Och för det andra, har inte ens med mig det hit? Ska sluta med äckligt fjortis smink. Det är ute nu, hallå vakna..2010!
http://www.2dar2game.com/images/It%27s%20a%20Boy%20Girl%20Thing.jpghttp://sandratjulins.blogg.se/images/2010/just-my-luck_98866527.jpg

En nyhet

2010-08-13 @ 22:01:47
kategori:Life of beauty ♥ [2] Kommentarer

Visste ni om att jag ska bli blond när jag kommer hem? Vet inte vilken färg, inte platina blont. Kanske lite åt det hållet men inte fjortis blont. Och inte för gult, och ska färga inte slinga, för vill inte ha mörkt underhår, hade det förut och tyckte det var så fult och tråkigt! Vill ha en förändring. :)

Vill ju liksom ha jätteblont hår men heller inte för blont. Det är inte så himla snyggt när det inte ser så naturligt ut. Ska fundera på det men ska iallafall bli blond. Är jätte peppad! :)
http://idaodmyr.blogg.se/images/2008/blondinbella_15063217.pnghttp://xxikaxx.blogg.se/images/2009/lindsay_lohan2_300x400_65468568.jpg
Vilken blond hårfärg tycker ni?

Fredagen den 13..

2010-08-13 @ 21:50:28
kategori:Serbien 2010 ♥ [3] Kommentarer
Juste det är det ju idag. ;) Snacka om att jag är efterbliven, kom på det blixt snabbt precis nu! Man kanske ska sätta på någon skräckfilm istället?! Ska se om jag hittar "Fredagen den 13"..

Jag har inte haft någon oturs dag? Bara att jag har fått starta om min dator tusen gånger för den är helt paj snart. Men dagen är inte slut än.. 2 timmar kvar. Hur har eran dag varit? :)

När jag var i Montenegro!

Kvällen.

2010-08-13 @ 21:34:08
kategori:Serbien 2010 ♥ [2] Kommentarer
Hej alla läsare! :D

Gjorde en snabb design bara, vad tycker ni? Den blev ganska tråkig kan jag säga, samt färgen och så, liksom inget liv i den men den får duga så länge. Har ätit jätte god Carbonara idag, ni vet pasta med skinksås från Italien? Utmärkt..Ikväll vill jag se på Just My Luck med Lindsay Lohan och Chris Pine, någon som sett den? Såg den i Montenegro, älskar den filmen. För han är så JÄVLA snygg...! Förtjänar att få se den med Alicia om jag gör hennes design nu klockan nio.

Suck... Fan vad jag lovar henne massa saker. All the time! ;)

Ny design?

2010-08-13 @ 19:04:46
kategori:Serbien 2010 ♥ [0] Kommentarer
Funderar på att fixa en nyare & lite fräschare design. Men gillar den jag har nu är bara trött på färgen lite. Får se hur det blir, ska iallafall kolla igenom vilka bilder jag kan använda..! ;)

Dagens fråga..

2010-08-13 @ 17:19:54
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
"Vad kul att du är tillbaka. Kommer du fortsätta uppdatera som vanligt?"

Ja nu kommer det där igen "Snälla uppdatera, din blogg är så tråkig när du inte uppdaterar" och tycker det är så tråkigt för jag tappar blogglust helt när ni pressar mig på att jag ska blogga när jag inte har tid eller inte har något att blogga om. Är ni dumma i huvudet eller? Det är min blogg & jag tänker blogga när jag vill. ;)

Ni tycker att jag blir sur för alla anonyma & jobbiga kommentarer..då säger jag..varför skulle jag inte bli? Ska jag bli glad och säga självklart? Såklart tänker jag uppdatera "som vanligt" när jag har tid och vill blogga, men dom kraven ni ställer tänker inte jag använda som några slags måsten. Mitt liv, min blogg. Acceptera eller dra! Det är bara att gilla läget..

Tack för mig.

RSS 2.0