Arg..!

2010-08-16 @ 21:06:11
kategori:Life of beauty ♥ [4] Kommentarer
Åh, blir så irriterad! Kollar in lite bloggar, folk som dessutom kommenterat min blogg, och ser att det är jättemånga som har inprincip exakt likadan header som mig. Folk säger att jag härmat Dessie? Vart då någonstans? Inte ens nära lika, kanske samma stil men inte ens samma sak. Och alla börjar med den här "Stockholms bakgrunden..." nu, har inte sett någon annan ha den förut sedan jag fixade det! Irriterande också att dom som säger att jag härmat Dessie gör ändå samma grej som mig?

Lägg ner, min blogg jag gör vad jag vill. Därför ska jag heller inte säga någonting för det är ju eran blogg och ni gör som ni. Men det är väl heller inte kul om alla bloggar ser likadana ut, ellerhur..? ;)

So shut the f*ck up bitches!

Kommentarer
Postat av: PJOHANNAS

SVAR: Jag läste din blogg FÖRUT. När du hade en helt annan DESIGN. Vad fan är det som är lik med våran header? Jag har fan ett streck på headern, kontakt grej, bilden på ena sidan, det ända lik vi har är stockholms bakgrunden, vadå får jag inte ha den eller? Varför läggs den upp på google för? och överdirvet att du gör ett inlägg om det, HAHA! Och vadå härmat? Det är inte du som kommit på allt direkt? O.o

2010-08-16 @ 21:14:59
URL: http://pjohanna.blogg.se/
Postat av: Josephine, i swear you're gonna love it ♥

Hahah, Linnea goes arg! Jag har faktiskt haft den såkallade ''stockholm-bakrunden'' som header för ganska läääänge sedan! Men jag vet att du inte tagit det från mig. Puss, bebis.

2010-08-16 @ 21:16:07
URL: http://jjosephinebroden.blogg.se/
Postat av: Astrid' <3

That's right sötnos!

2010-08-16 @ 21:18:06
URL: http://proffsiq.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Fin blogg:)

2010-08-16 @ 22:19:21
URL: http://isabellepalmgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0