Satans jävla skit...

2010-08-28 @ 00:27:32
kategori:Life of beauty ♥ [0] Kommentarer
Förlåt för uttrycket! ;) Men är bara jävligt irriterad just nu på att det ska finnas miljontals myggor i den här världen! Snart tar jag fan självmord om det ska fortsätta såhär! Har typ 20 stycken myggbett på ena benet & 99 på andra, det är nästan löjligt att man kan få så himla många..? BLIR SÅ ARG! Har inte fått ett ända på en hel månad, från början på juli tills den här veckan, har fått hur många som helst..det känns precis som om dom menar Välkommen hem till Sverige Linnea! Nämen, tack så mycket hörrni...

Hur är det med eran kropp? Okej ta det inte på det sättet, menar myggbeten då? Lika många eller, flera tusen på samma ställe, helt sjukt! Snart flyttar jag härifrån, men det spelar ingen roll dom finns överallt, åh får sån panik, dom finns till och med i porten och inomhus! Man kan gå ut & bara slänga sopporna och så blir man biten typ 5 gånger, så jäkla nice! Sweden is the shit. ;)

Det är väl bara att göra som normalt folk..smeta på ett kg salva och hoppas att det går över om 100 år, hoppas verkligen det, avskyr dom här äckliga små blodtörstiga vidriga instekterna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0