Hissar och dissar listan

2010-08-15 @ 00:46:32
kategori:Life of beauty ♥ [4] Kommentarer

20 augusti - Åker hem då..som alla redan vet! :D Och så kommer Ida sova över hos mig, träffar henne efter en timme eller så efter jag kommit hem till lägenheten. Måste ju iallafall få träffa mami & papi.

Bloggen - Tycker den ser fräschare ut, bättre uppdatering (enligt mig) och ni är mer posetiva, inte så mycket negativa kommentarer och åsikter om hur jag ser ut. ;) Så tack till er. Tycker iallafall att bloggandet börjar gå mycket bättre än tidigare. Det har blivit lite fler förändrigar!

Nya modet - Det har ju blivit mode nu under sommaren att ha kortkorta shorts så man ser fickorna lite nertraget. Tycker det är ganska snyggt. Vad tycker ni läsare om det?

Vänner - Gör inte det ofta. Förlåt för det. Men vill hissa mina underbara och helt fantastiska vänner som alltid finns där för mig, i alla lägen. Bara för att jag kanske älskar någon mest betyder det inte att ni andra är mindre värda, ni ska veta att jag älskar er också!
http://trix.blogg.se/images/2008/shorts_1207305070_708433.jpg
(..Inte snyggaste bilden på shortsen men ni förstår..)

Coca Cola - Usch. Så vidrigt!! ;) Smakar så beskt, och man kan inte ens ha den i kylskåpet under en natt för då försvinner kolsyran, det är fan värre än fanta. Och så är det gift i som människor blir beroende av!

Hemlängtan - Hatar att längta efter saker. Får såndär otäck känsla som att jag måste vänta i flera år, i typ hela mitt liv! Men en sak är posetivt, när man väl har längtat efter något så är det bästa att man äntligen nått målen, äntligen fått det man längtat efter eller träffat den man ville efter all längtan! :)

Kärlek - När man äntligen börjat gilla någon på riktigt och den personen sagt att den gillar en så mister man den personen. När man trodde man var kär så var det bara en lek! Kärlek existerar inte.

Kommentarer
Postat av: JÄNNIFÄÄR!

sv: detsamma :D ♥

2010-08-15 @ 01:11:16
URL: http://jenniferlinnhaglund.blogg.se/
Postat av: Linea

Jätte fin blogg! (=

2010-08-15 @ 07:58:05
URL: http://bellebambines.blogg.se/
Postat av: Natassa

SV: Tack detsamma =)

2010-08-15 @ 11:14:09
URL: http://thesoundofnat.blogg.se/
Postat av: Sofia Pettersson ♥

Saknar dig Linnea! :( <3

2010-08-15 @ 12:10:17
URL: http://ffabulouus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0