Tillbaka 30 juli

2010-07-17 @ 23:49:20
kategori:Serbien 2010 ♥ [2] Kommentarer

Nu tänker jag ta en stor jävla pause från bloggen. Förtjänar det, förtjänar inte massa
kritik när jag sitter & bloggar för mina läsares skull. Ska fan tänka mer på mig själv!

Orkar inte ta min tid att göra något för er när jag bara för skit kommentarer och era
idiotiska åsikter hela tiden. Ska jag lägga ner bloggen? Blir det bättre? Gosh, get a life!

Old shit.

Kommentarer
Postat av: Amandatorrez :) <3

Neeeeeeeeeeeeej ! Gumman, jag är alltid inne på din blogg de är lixom de & msn jag går in på datan för, vad ska jag göra nu! Du har rätt att vilja tänka pådej sj, å alla ni som har dumma komentarer ni har verkligen inget liv, ni förstör för henne, är de det man går runt och gör om man har liv eller nej men stöttar personen gå inte in på hennes blogg och hitta alla problem gör de påå er själva ist, hon är skit underbar och ni som lägger komentarer som inte ens träffat henne ni asso vne vad som hände där inne! , älskar dej gumman och snääääääääääääälla ha ingen bloggpaus & för Guds skull ta inte bort den, DAGEN BLIR BORING ! :( <3 Vet att de blev skiiiiit långt men skiter i de för vill verkligen inte att du ska lägga ner bloggen ! (a)

2010-07-18 @ 15:00:15
Postat av: Elisa :)

sluta inte blogga, din blogg är faktisk skit bra! Lovar att börja kommentera mer, min kompis har också en blogg och hon har jätte mycket hatare, hon har till och med fått hatmejl och dödshot bara för att dem tycker att hon är en fjortis bloggare..



Dem spottade också på henne på grönan en gång och skrek fjortis.. Men iaf, hon har också jätte många läsare som avgudar henne också, och hon sa att hon får blogglust när dem kommenterar och skickar idolbilder så jag kan börja kommentera din blogg mer, och jag kanske kan fråga min kompis om hon kan länka dig för hon har skit många läsare som alltid skickar idolbilder och kommentarer, då kanske dem gör samma sak för dig?



Okej det här blev skiiiiiiiit långt me skit it. Kan iaf kommentera mer om det behövs, sluta bara inte blogga! :)<3

2010-07-18 @ 19:02:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0